panorama fotograaf Arnhem

Panorama Fotografie

Zoekt u een gespecialiseerd fotograaf voor een panorama foto in Arnhem? Mijn naam is Arie Jonkman en ik ben een gespecialiseerde panorama fotograaf, ook in Arnhem. Ik maak al zo’n 20 jaar panoramafoto’s van skylines, zonsopgangen en -ondergangen, natuurgebieden, schepen en havens. 

Als ervaren panorama fotograaf weet ik als geen ander hoe, wanneer en met welke belichting een panorama foto gemaakt kan worden. Ik heb tal van voorbeelden in mijn portfolio die u een indruk kunnen geven van de mogelijkheden, ook voor u in Arnhem.

Wat is panoramafotografie?

Een panoramafotograaf maakt 2 soorten foto’s:

  • foto’s die een volledig beeld in de breedte laten zien;
  • foto’s die een beeld in de rondte laten zien (360° foto’s of surround foto).

Ik specialiseer mij in het maken en drukken van een panoramafoto die een weids beeld laat zien. En een foto die haarscherp blijft. Ook als deze in grote formaten wordt afgedrukt.

Toepassingen van Panoramafoto’s

Panoramafoto’s hebben verschillende schitterende toepassingen. Voorbeelden zijn:

  • Foto’s op kantoorwanden;
  • Tuinposters;
  • Geveldoeken;
  • Binnen- en buitenreclame;
  • Decoratie van muren, wanden en schuttingen.

Behalve dat ik graag een unieke panorama foto voor u in Arnhem maak, help ik u ook bij het afdrukken. Geen formaat of materiaal is te gek. Formaten van 2-30 meter breed en 3 meter hoog zijn geen probleem. Afdrukken kan op doek, zeil, plexiglas of aluminium. Laat mij u in Arnhem adviseren.

Panoramafoto laten maken in Arnhem

Een ‘gewone’ panoramafoto gemaakt met een groothoeklens is niet geschikt voor professioneel drukwerk. Zo’n foto wordt korrelig als die in grote formaten wordt afgedrukt. Ik werk met een speciale camera (Phase One met P45+ achterwand) en maak panoramafoto’s met de zogenaamde ‘stitch’ techniek. Daarmee verwerk ik meerdere foto’s op een rij tot 1 schitterende panoramafoto. De foto’s blijven daardoor haarscherp. Zelfs als je deze afdrukt op 30 meter breed, blijft de foto van dichtbij zeer scherp. 

Panorama fotograaf Arnhem? Bel Arie Jonkman!

Panorama fotograaf in Arnhem nodig? Ik werk voor particulieren en bedrijven in Arnhem! Maak gebruik van het contactformulier op de website of bel mij op telefoonnummer 0183-678046. Wilt u uw vragen per e-mail sturen? Gebruik hiervoor dan het e-mailadres info@jonkmanfotografie.nl. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met u in Arnhem op!

Arnhem Fotografie

panorama fotografie arnhem

panorama Arnhem fotografie

panoramafoto als decoratie