Panoramafotograaf foto's langer dan 25 meter

Zeer lange panorama foto’s op canvas

Bent op zoek naar panoramafoto op canvas? Mijn panoramafoto’s worden afgedrukt op canvas voor beurzen, musea tentoonstellingen, tijdelijke wanden en schuttingen. Maar ook als blikvanger voor kantoren en woningen.

Panoramafoto op canvas: Een echte blikvanger!

Panoramafoto’s geven een ruimtelijk en weids beeld van een landschap, skyline of zonsondergang. Zo’n panoramafoto brengt een saaie muur of schutting weer helemaal tot leven .

Wilt u een grote panoramafoto op canvas? Ik maak panoramafoto’s voor u op maat of kan direct leveren uit mijn portfolio.

De perfecte wanddecoratie

Een panorama foto is een zeer brede foto die een uitgestrekt landschap of stadsbeeld op een unieke manier tot leven brengt. Een panoramafoto op een muur kan een echte eyecatcher zijn in uw interieur. Of dat nou een woning is of een kantoor, u heeft direct een uniek object hangen.

Verschillende grote formaten

Panoramafoto’s op canvas kunnen met en zonder frames geleverd worden. Een dikker frame geeft de foto op canvas meer body. Ik lever de panoramafoto’s op zeer grote formaten tot wel enkele meters breed en hoog. Bij een normale panoramafoto gaan details verloren bij het afdrukken op groot formaat. Bij mijn panoramafoto’s is dat niet het geval.

Panoramafoto op canvas

Grote panoramafoto op canvas

Panoramafoto’s van 5 meter of breder

Als professioneel panoramafotograaf kunnen mijn panoramafoto’s gebruikt worden voor haarscherpe foto’s van 5 meter tot wel 50 meter breed. Kijk voor voorbeelden op mijn portfolio. Ik maak de foto’s met behulp van de zogenaamde stitching methode. Daarbij stapel ik meerdere foto’s en ‘naai’ deze aan elkaar met behulp van speciale software. Het grote voordeel is dat de kwaliteit behouden blijft. Ook als de foto van zeer dichtbij bekeken wordt.

Panoramafoto’s in binnen- en buitenland

Ik beschik over foto’s van skylines, van rivieren, natuurgebieden en werk in meerdere landen in Europa. Al deze foto’s zijn op canvas af te drukken. Zit de door u gewenste foto er niet bij? Ik maak deze graag voor u op maat!

Panoramafoto op canvas afdrukken

Decoreer uw muren of wanden met een professionele panoramafoto op canvas. U krijgt een uniek werk aan de muur. Belt u mij op 0183-678046 voor een vrijblijvende prijsopgave. U mag natuurlijk ook gewoon het contactformulier invullen, dan stuur ik u alle tarieven voor uw panoramafoto op canvas.