Arie Jonkman, gespecialiseerd in panoramafotografie

Gespecialiseerd in panoramafotografie

Mijn naam is Arie Jonkman en ik ben gespecialiseerd in panoramafotografie. Ik ben van oorsprong kapitein op een binnenvaarttanker en heb mij eerst vooral bezig gehouden met nautische fotografie.

Vanaf de eeuwwisseling ben ik mij toe gaan leggen op panoramafotografie. Ik heb daar inmiddels een zeer groot portfolio in opgebouwd. Ik werk zowel in binnen- als buitenland voor particulieren en bedrijven. Inmiddels heeft mijn werk zijn weg gevonden in vele interieurs. En tegenwoordig ook in exterieurs zoals tuinen en wanden.

 

Wat is panoramafotografie?

Panoramafotografie is het maken van foto’s die een volledig beeld in de breedte laten zien. Bijvoorbeeld van skylines, steden, landschappen, rivieren of havens. Panoramafotografie is geen 360°-fotografie, tegenwoordig veel gebruikt voor Google Maps. Panoramafotografie is speciaal bedoeld voor het maken van weidse foto’s van steden die kunnen worden gebruikt voor het afdrukken in groot formaat.

Panoramafoto’s met behulp van de stitching techniek

Ik maak gebruik van de zogenaamde stitching techniek. Daarbij maak ik tientallen foto’s naast en boven elkaar. Deze combineer ik vervolgens tot 1 grote panoramafoto. Door middel van deze speciale wijze van panoramafotografie kan ik elke foto tot het gewenste formaat laten verwerken. Foto’s van wel tientallen meters lang blijven zo haarscherp. En kunnen gebruikt worden voor een unieke vorm van groot formaat wanddecoratie.

panoramafotografie

Gespecialiseerd panorama fotograaf

Ik ben in te huren als gespecialiseerd panoramafotograaf. Daarnaast zijn mijn panoramafoto’s te gebruiken voor gebruik in kantoren, woningen en tuinen. Ik heb tientallen referenties in binnen- en buitenland. Mijn materiaal onderscheidt zich door de hoge kwaliteit, materiaaldeskundigheid en manier van fotograferen. Wenst u een unieke foto op uw wand of gevel? Vraag mij vrijblijvend om meer informatie!

Steeds meer materialen beschikbaar voor afdrukken

Door de ontwikkelingen in de techniek bij fotografie worden steeds meer mogelijkheden toegankelijk voor bedrijven en consumenten. Ik maak bijvoorbeeld gebruik van de volgende technieken en methoden om voor fantastische resultaten te kunnen zorgen:

  • Sublimeren, afdrukken foto’s op aluminium;
  • Foto achter plexiglas;
  • Foto op houten panelen;
  • Een geveldoek op zeer groot formaat;
  • Canvasdoek speciaal geschikt voor buiten;
  • Gebruik op vinylbehang.

Meer informatie over panoramafotografie?

Wilt u informatie over de mogelijkheden van panoramafotografie? Ik geef u graag vrijblijvend informatie en advies. Maak gebruik van het contactformulier op de website of bel op telefoonnummer 0183-678046 om met mij contact op te nemen. Gebruik eventueel het e-mailadres info@jonkmanfotografie.nl om vragen te stellen over panoramafotografie. 

fotografiepanorama

fotografiepanorama

panoramafoto