Uw Panoramafoto op aluminium afdrukken?

Sublimatie is de techniek waarbij de inkt door druk en verhitting wordt aangebracht op het metaal. Panoramafoto sublimeren wordt dat ook wel genoemd. Bij het bedrukken van aluminium wordt speciale sublimatie inkt gebruikt. Door deze ongeveer 3 tot 8 minuten te verhitten hecht de coating zich aan het aluminium. Na de sublimatie is de inkt verbonden aan het paneel. De inkt vormt zo een permanente hechting. Deze manier van afdrukken is zeer krasvast. Het is graffiti-bestendig en waarborgt een optimale beeldkwaliteit. De aluminum foto is een echte eye catcher in uw interieur! 

Arie Jonkman panorama fotograaf

Mijn naam is Arie Jonkman, panorama fotograaf. Ik maak panoramafoto’s in binnen- en buitenland voor zowel particuliere als zakelijk opdrachtgevers. Ik beschik over een groot portfolio. Deze kan ik u ter beschikking stellen voor het sublimeren van panoramafoto’s. Uiteraard maak ik ook foto’s in opdracht. Panoramafoto sublimeren? U heeft dan een uniek werk aan de muur!

Mogelijkheden van panoramafoto sublimeren

Een foto op een aluminium paneel vormt een echte blikvanger in elk interieur. Mijn foto’s worden bijvoorbeeld gebruikt in:

  • Kantoren;
  • Gevels;
  • Woningen;
  • Beursstands.

De combinatie van de afdruktechniek sublimeren en een prachtige panoramafoto levert een prachtig resultaat. Een foto van een skyline maakte een geweldige indruk. De kleuren lijken te spreken en de afdruk blijft eeuwig goed. Het afdrukken van panoramafoto’s op aluminium kan op zeer grote formaten. Ik adviseer u graag over panoramafoto sublimeren.

Een foto op aluminium

Sublimatie is een scheikundige methode om van een vaste stof direct een gas te maken. De weg terug naar de vaste stof wordt de-sublimeren genoemd. Onderscheidend bij het effect van sublimeren is de hechting die de foto aan het aluminium krijgt. Hierdoor ontstaat direct een scherpere afbeelding. Deze is eeuwig blijvend. De kleurvastheid is met toepassing van deze methode werkelijk ongekend hoog. 

Foto op Aluminium sublimeren

Panoramafoto Sublimeren

Panoramafoto Sublimeren?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het afdrukken van uw foto op aluminium? En wilt u uw eigen panoramafoto laten sublimeren? Ik help u graag bij het sublimeren van panoramafoto’s. Bel mij op het telefoonnummer 0183-678046 voor meer informatie. U kunt ook het contactformulier op de website invullen of een e-mail sturen. Mijn e-mailadres is info@jonkmanfotografie.nl. Graag beantwoord ik uw vragen over panoramafoto sublimeren!