Even voorstellen, ik ben Arie Willem Jonkman, geboren in 1952 te Terneuzen.

Na het behalen van mijn mulo a en b diploma ben ik gaan varen op een binnenvaarttanker. Mijn eerste passie! Op 20 jarige leeftijd werd ik kapitein op een tanker. Na de eeuwwisseling heb ik letterlijk het roer omgegooid en ben nautisch fotograaf geworden, mijn tweede passie! Ik heb de afgelopen 20 jaar zo ongeveer de gehele binnenvaart vloot gefotografeerd , zowel varend als technische fotografie aan boord. 360 graden reportages enz.

Veel van deze toepassingen vindt u op mijn andere website www.jonkmanfotografie.nl. De panorama fotografie is ontstaan met het kopen van een Linhoff panorama camera op formaat 6×17. ( op film rolletjes dus ). Een prachtige camera die ik nog steeds gebruik om tijdopnames te maken.

Daarna ben ik met de digitale middenformaat camera (Phase One met P45+ achterwand) panoramafoto’s gaan maken door middel van de stitch techniek. Hiermede is het idee ontstaan om o.a skyline’s te fotograferen die wel naar 30 meter vergroot kunnen worden! Maar kleiner kan ook natuurlijk.
Omdat ik de panorama fotografie meer onder de aandacht wil brengen heb ik besloten een eenvoudige website met alleen maar panoramafoto’s te laten maken. Zo is deze website www.panoramafotoxxl.nl ontstaan.

Foto’s die vergroot kunnen worden van 2 meter tot 30 meter breed op 1 rol ( met een maximum hoogte van 3 meter) en met behoud van scherpte is een van mijn specialiteiten en de voorbeelden kunt u terug vinden op deze website. De toepassingen zijn vele: zeildoek , naadloos afwasbaar vinyl behang, stickers, kortom bijna alles is mogelijk !!

Informeer naar de mogelijkheden: info@jonkmanfotografie.nl
Gsm : 0031 653913303
Arie Willem Jonkman