Project omschrijving

Vorige week was de Erasmusbrug verlicht in andere kleuren. Deze panoramafoto is gemaakt vanaf het  noordereiland en kan zeker vergroot worden naar 30  meter op doek of afwasbaar vinyl behang . Ik lever ook op chromalux ( 1,4 mm dun aluminium wat gesublimeerd wordt ) .

Dit is op dit moment het allermooiste om briljante foto’s op af te laten drukken. Ik heb vorige week een opdracht binnengekregen om de nacht  panoramafoto van de gehele skyline van Rotterdam die ik vanaf de Euromast heb gemaakt, als 14 luik te leveren op chromalux!!

Het wordt dus een foto van 1 mtr hoog en 10 mtr breed op briljante kwaliteit.

Vorige week was de Erasmusbrug te Rotterdam verlicht in andere kleuren. Deze panoramafoto is gemaakt vanaf het noordereiland en bestaat uit heel veel beelden, en kan zeker vergroot worden naar 30 meter op doek of afwasbaar vinyl behang . Ik lever ook op chromalux ( 1,4 mm dun aluminium wat gesublimeerd wordt ) .
Dit is op dit moment het allermooiste om briljante foto’s op af te laten drukken. Ik heb vorige week een opdracht binnengekregen om de nacht panoramafoto van de gehele skyline van Rotterdam die ik vanaf de Euromast heb gemaakt, als 14 luik te leveren op chromalux!!
Het wordt dus een foto van 1 mtr hoog en 10 mtr breed op briljante kwaliteit afgedrukt op chromalux. Op mijn website vind u allerlei panoramafoto’s van verschillende steden in Europa.

 

Hieronder de panoramafoto van Rotterdam die ik vanaf de Euromast heb gemaakt. Deze foto kan vergroot worden naar 45 meter x 4,5 meter op 100 dpi. Deze foto is op verschillende formaten te leveren en ook op verschillende media, waarbij Chromalux het allermooiste is !
Binnenkort hoop ik een foto te kunnen publiceren waarbij ik wil aantonen hoe briljant een 14 luik ( 10 meter breed en 1 mtr hoog ) staat in een kantoor .

 

de panoramafoto van Rotterdam die ik vanaf de Euromast heb gemaakt. Deze foto kan vergroot worden naar 45 meter x 4,5 meter op 100 dpi.

Dit 4 luik op Chromalux is een gedeelte uit de skyline foto van Rotterdam

Dit 4 luik op Chromalux is een gedeelte uit de skyline foto van Rotterdam die ik vanaf de Euromast heb gemaakt. binnenkort een voorbeeld van de hele skyline op Chromalux als 14 luik geleverd aan een kantoor in de vergader ruimte