Project omschrijving

De panoramafoto van Rotterdam die ik vanaf de Euromast heb gemaakt. Deze foto kan vergroot worden naar 45 meter x 4,5 meter op 100 dpi. Het maken van de foto heeft in totaal 3 uur geduurd en ziet dan ook een verloop in belichting van dag naar avond. Er zijn meer dan 150 foto’s gemaakt en dus ook aan elkaar gemonteerd       

de foto is dan ook waanzinnig scherp en doordat het zo helder en KOUD !! was kijk je heel ver weg. Op de computer helemaal ingezoomd  in de foto zie ik o.a. de bruggen van Gorinchem, Dordrecht, Alblasserdam Sliedrecht enz . Verder zie je de Amercentrale en de koeltorens in Antwerpen. deze week heb ik de foto als 14 ! luik op CHROMALUX verkocht waarbij deze in de vergaderruimte  als blikvanger komt te hangen ! Chromalux is een aluminium plaat van 1,4 mm dun waarbij een 9 laags coating laag is aangebracht. Dit wordt verhit ( gesublimeerd) naar 200 graden en tegelijkertijd wordt de foto erin geperst. Het resultaat is zo subliem dat  het voor de klant moeilijk wordt om nee te zeggen. Door het procede  ontstaat er een 3 D effect met briljante kleuren waarbij je niet op uitgekeken raakt.

Mooi project bij Contargo op kantoor geleverd in de vergader ruimte. Totale breedte is 10 meter verdeeld over 14 luik op chromalux. Briljante weergave op dit materiaal.

 

 

Dit 4 luik is een gedeelte van de panoramafoto van de skyline van Rotterdam op Chromalux

De panoramafoto van Rotterdam die ik vanaf de Euromast heb gemaakt. Deze foto kan vergroot worden naar 45 meter x 4,5 meter op 100 dpi. Het maken van de foto heeft in totaal 3 uur geduurd en ziet dan ook een verloop in belichting van dag naar avond. Er zijn meer dan 150 foto’s gemaakt en dus ook aan elkaar gemonteerd de foto is dan ook waanzinnig scherp en doordat het zo helder en KOUD !! was kijk je heel ver weg. Op de computer helemaal ingezoomd in de foto zie ik o.a. de bruggen van Gorinchem, Dordrecht, Alblasserdam Sliedrecht enz . Verder zie je de Amercentrale en de koeltorens in Antwerpen. deze week heb ik de foto als 14 ! luik op CHROMALUX verkocht waarbij deze in de vergaderruimte als blikvanger komt te hangen ! Chromalux is een aluminium plaat van 1,4 mm dun waarbij een 9 laags coating laag is aangebracht. Dit wordt verhit ( gesublimeerd) naar 200 graden en tegelijkertijd wordt de foto erin geperst. Het resultaat is zo subliem dat het voor de klant moeilijk wordt om nee te zeggen. Door het procede ontstaat er een 3 D effect met briljante kleuren waarbij je niet op uitgekeken raakt. Dit 4 luik is een gedeelte van de panoramafoto van de skyline van Rotterdam en hangt op een kantoor in de vergaderruimte . op deze foto kan je een klein beetje zien hoe subliem het is om op Chromalux af te drukken.

 

De panoramafoto van Rotterdam die ik vanaf de Euromast heb gemaakt. Deze foto kan vergroot worden naar 45 meter x 4,5 meter op 100 dpi. . Er zijn meer dan 150 foto’s gemaakt en dus ook aan elkaar gemonteerd       

de foto is dan ook waanzinnig scherp en doordat het zo helder en KOUD !! was kijk je heel ver weg. Op de computer helemaal ingezoomd  in de foto zie ik o.a. de bruggen van Gorinchem, Dordrecht, Alblasserdam Sliedrecht enz . Verder zie je de Amercentrale en de koeltorens in Antwerpen.